COOL has never been so TASTY

 Publish date: 19 December 2022

title

Am pus pe iarnă energia, vibe-ul electric și toata îndrăzneala. Le ținem la rece în timp ce pornim cuptoarele și plitele Salad Box pentru produse noi. Ne liniștim cromatic, dar nu senzorial. Dăm drumul campanie de iarnă ALB-NEGRU. Fără lumânări și pături pufoase iarna aceasta: ieșim afară - pe pârtie! 🏂Să scârțâie gheața și să sfârâie supele, Plate-urile si noile produse fierbinți. 🔥🔥🔥

Cu toată viteza înainte la Giveaway-uri, promoții în APP și produse bune de luat pe munte și devorat în grabă… sau în tihnă. 

 

Suntem tonici și gata să explorăm gusturi noi, dar punem totodată la loc de cinste tradiția. Acestea fiind spuse, invităm pe scenă salatele de iarnă care au făcut senzație anul trecut: Crispy Caesar Salad și Winter Salad. Sunt pline de vitamine și proteine precum sacul lui Moș Crăciun de cadouri. Dacă vrei să nu îți facem poftă, oprește-te din citit, pentru că urmează să îți amintim ce ingrediente conțin:

 

Crispy Caesar Salad la Salad Box

 - Salată🥬

- Pui Crispy🍗

- Ou🥚

- Mozzarella🧀

- Castravete🥒

- Merișoare

- Tortilla Chips

- Dressing 😋

 

Winter Salad❄️at Salad Box

- Salată🥬

- Pui marinat🍗

- Brânză double cream🧀

- Castravete 🥒

- Ananas🍍

- Porumb🌽

- Merișoare

- Dressing la alegere 😋

 

Te așteptăm la Salad Box să încerci una dintre aceste variante Limited Edition!*

 

*Aceste produse pot fi comandate doar la anumite restaurante Salad Box. Pentru a afla mai multe, te așteptăm în locațiile noastre.

 

❄️COOL has never been so TASTY❄️